SCHOLEN

 

Sterke

en

veilige

school

Quote

 

Barbara zei:

"Ik ga nu echt vaker NEE .... zeggen, ook tegen mijn beste vriendin, we blijven toch wel vriendinnen"

SCHOLEN

 

Positieve benadering is essentieel voor kind en docent.

De programma's Rots & Water, MindfulnessKids, De Gelukskoffer zijn goed inzetbaar op basis- en middelbare scholen.

 

De opbouw en de inhoud van de trainingen worden afgestemd aan de wensen van school en groep. De lessen kunnen in de klas of in de gymzaal gegeven worden. De leerkrachten worden begeleid door STUDIO STERKK zodat de trainingen een vervolg kunnen behouden binnen de school. Voor ouders en leerkrachten verzorgen wij, eventueel, een voorlichtingsavond.

Speciale Rots & Water en Gelukskoffer training voor groep 8

STUDIO STERKK heeft leerzame groepstrainingen speciaal voor groep 8, ter voorbereiding op de brugklas. Voor meer informatie over Rots & Water en de Gelukskoffer kunt u een kijkje nemen op onze website onder de betreffende kopjes.

 

Samen sterk binnen en buiten de klas. STUDIO STERKK verzorgt lezingen voor ouders, leekrachten, studenten. Ieder kind wil zich graag gelukkig kunnen voelen en sterk op eigen benen staan. Soms is daar hulp voor nodig. En het kunnen vertrouwen op zichzelf binnen een groep is dan vaak een grote uitdaging.

 

Wij zijn ervan overtuigd dat elk kind deze uitdaging aan kan en kan leren om positief en gelukkig te zijn. Met bruikbare tips en actieve oefeningen biedt STUDIO STERKK een programma voor kinderen en docenten. Samen sterk binnen en buiten de klas voor een positieve en veilige leer- en speelomgeving.

 

 

.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved.