SAMENWERKING

 

SAMENWERKEN

 

STUDIO STERKK werkt graag samen met andere organisaties. Daarbij moet u denken aan specialisten, systemisch therapeuten, begeleiders, remedial teachers en scholen uit het basis en voortgezet onderwijs.

 

Systemisch therapeut Janine Kok

Janine is een systemisch therapeut en werkt met familie- en opvoedkundige opstellingen. In samenwerking met STUDIO STERKK verzorgt Janine trainingen, workshops en individuele consults.

Bij familieopstellingen wordt persoonlijke problematiek (bijvoorbeeld sociale, psychische of lichamelijke en opvoedkundige klachten) in verband gebracht met ons familiesysteem.

Voor meer informatie: www.janinekok.nl

 

BizKiTZ

STUDIO STERKK heeft onlangs (februari 2017) de samenwerking opgezocht met BizKITZ, een verwijspraktijk voor BIjzondere KIndertandheelkundige Zorg. We richten samen op kinderen en leveren zorg op maat. In de toekomst zullen zich meer zorgverleners gaan aansluiten. Daarbij moet u denken aan een kinderfysiotherapeut, kindervoedingsdeskundige, RT begeleiding en een kinderlogopedist.

Voor meer informatie: www.bizkitz.nl

 

Centrum voor Mindfullness

Het Centrum voor Mindfulness in Amsterdam wil bijdragen aan de kwaliteit van leven en werken, opvoeding, onderwijs en gezondheid door de integratie van mindfulness in alle onderdelen van de samenleving.Dit geven we vorm door het aanbieden van trainingen, opleiding en expertise over de toepassing van mindfulness. Daarnaast zoekt het Centrum actief contact met partners voor programmatische samenwerking.

Voor meer informatie: www.centrumvoormindfulness.nl

 

Gelukskoffer

Kinderen zijn op de wereld om zo goed mogelijk te worden wie zij zijn’. Sociaal-emotionele programma’s in het onderwijs richten zich meestal op de omgang met anderen. De Gelukskoffer richt zich op een positieve emotionele ontwikkeling van het kind zelf.

Voor meer informatie: www.gelukskoffer.nl

 

Rots en Water Instituut Nederland

Rots en Water is een psychofysieke training voor PO, VO, MBO, speciaal onderwijs, hulpverlening, jeugddetentie en GGZ. Rots en Water is een wetenschappelijk bewezen effectieve methodiek.

Voor meer informatie: www.rotsenwater.nl

 

Praktijk Barend Spijkers

Dit is een particuliere praktijk gespecialiseerd in het diagnosticeren van allerlei leer- en ontwikkelingsproblemen bij jongeren.

Voor meer informatie kijk op www.praktijkbarendspijkers.nl

 

www.berthaverschueren.nl

www. villapinedo.nl

www.balansdigitaal.nl

www.instituutkaptein.nl

www.abvc.nl

 

Copyright © All Rights Reserved.