ROTS & WATER

Quote:

Bram zei:"Ik wist niet dat ik zo vaak een rots ben daar baal ik best van, ik ga proberen nu meer water te zijn"

 

ROTS & WATER GROEPSTRAINING

 

STUDIO STERKK werkt met de basis onderdelen van het rots & waterprogramma.

Kinderen ervaren tijdens deze training hoe sterk ze zelf zijn en wat ze door middel van hun eigen gedrag kunnen realiseren. Tijdens de trainingen gaan we vooral heel veel doen en zelf ervaren en voelen.

Hoe kun je stevig staan, hoe voelt het om goed oogcontact te maken, wat kun je doen met je ademhaling, wat zijn grenzen en wat is positief denken.

 

Eigen werkboek

Wij hebben een eigen werkboek ontwikkeld waar kinderen deze 8 weken mee werken. Na afloop van iedere training krijgen kinderen een toelichting vanuit dit werkboek en een opdracht (je)mee naar huis. Het is ook echt de bedoeling dat de kinderen hier thuis mee aan de slag gaan. Het zijn eenvoudige opdrachten die je spelenderwijs met elkaar kunt uitvoeren. Zinvol voor het gehele gezin. Kinderen krijgen concrete handvatten zodat ze beter met lastige situaties om kunnen gaan.

 

Plankje doorslaan

Rots & Water is een positief programma waarbij ieder kind, als afsluiting van de training, zelfstandig een houten plankje doorslaat. Een succes ervaring voor ieder kind.

 

Leeftijd

Het Rots & Water programma bieden we zowel individueel als in groepsvorm aan voor kinderen in de leeftijd van circa 6 - 8 jaar en voor kinderen van 9-13 jaar. Een geweldige training voor ieder kind!

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved.