ERVARINGEN

 

ERVARINGEN VAN KINDEREN & OUDERS

 

Hij komt niet meer boos thuis na een lange schooldag. We hebben gezien en gehoord dat hij in het contact met vriendjes voor zichzelf kan opkomen. Ook de leerkrachten zien een groot verschil; hij praat op goed volume in de kring en durft vragen. te stellen. (Kasper 8 jaar)

 

Ook wij hebben in de spiegel mogen kijken en laten haar meer los. (Marijne 14 jr)

 

Mama Ik heb echt iets aan STUDIO STERKK, ik durf nu eindelijk te zeggen wat ik graag wil doen (Kim 18 jr)".

 

De leraar ziet echt verschil: Joppe (9 jr) laat eindelijk iets van zich horen.

 

Reactie van een ouder: De groep bestaat uit verschillende types die van elkaar leren. Dat lijkt mij sterker dan een groep met alleen maar verlegen kinderen. Ze kunnen van elkaar leren. Het is heel begrijpelijk, kleine stappen die voor de kinderen snel toepasbaar zijn. Goede communicatie met ouders, en lekker to the point. Niet zweverig, dat sprak ons ook aan. Je spreekt met het kind en niet over het hoofd van het kind bij de intake.

 

Veel ouders zeggen: ik had dit graag gedaan toen ik nog jong was!

 

Jip (7 jr) Jip is super enthousiast over de training. Hij heeft ons veel vertelt en oefeningen voor gedaan, elke avond doet hij de ontspanningsoefening! Geweldig om te zien..

 

"Mama nagels knippen is weer nodig. Weet je hoe dat komt mama, ik ben eigenlijk minder zenuwachtig dus bijt ik niet zo vaak op mijn nagels" (Jeroen 9 jaar).

"Met mij (Joyce 14 jr) gaat het goed, ik ben trouwens over naar 3 havo, dus het heeft goed geholpen, nog bedankt voor de leerzame lessen".

 

"Ik schrijf de complimentjes niet meer op een papiertje. Ze zitten nu in mijn hoofd" (Wendela, 10 jaar).

 

"Deze week zijn er groene blaadjes gegroeid aan mijn gevoelsboom van school. Dat voelt superfijn" (Pieter, 8 jaar).

"Ik kan veel beter tegen mijn verlies, tijdens voetbalwedstrijden huil ik niet meer zo snel en dat is heel fijn" (Yvan 8 jaar).

"Ik ga nu echt vaker NEE ...... zeggen, tegen mijn beste vriendin, we blijven toch wel vriendinnen" (Barbara 9 jr).

Monique (12 jr) is MEGA enthousiast na de eerste training. Ze zag er eerst tegenop en nu vindt ze het leuk. Wat ze allemaal leert en probeert het echt op school toe te passen.

Mijn dochter Sandra (8 jr) heeft echt veel geleerd ze heeft zelfs in haar eentje een spreekbeurt gedaan voor de klas over STUDIO STERKK!

 

Bedankt voor de super leuke lessen, waarin Tom (10 jr) zeker een ervaring rijker is geworden! Het hele gezin heeft er wat aan.

Met Wesley (8 jr) gaat het nog steeds goed; Alle stukjes zijn op de plaats aan het vallen het geeft hem en ons veel rust.

 

Herco (11 jr) heeft zijn vriend geleerd hoe hij een plankje kan doorslaan, inclusief concentratie vooraf, ademhaling, oefenen met de vuist en trots zijn. Prachtig gezicht.

Sterre (8 jr) heeft de training gevolgd het was een goede stap naar zelfstandigheid.

Wies (11 jr) vertelde dat ze veel aan de training heeft gehad. Ze wil nog in de klas gaan demonstreren dat ze het plankje kan doorslaan en vertellen over de training. Op mijn vraag voor wie de training ook fijn zo zijn gaf ze aan dat het je goed helpt om meer zelfvertrouwen te krijgen!

Leuk dat ze er zo van genoten heeft! Bedankt.

Tessa (16 jr) Ze weet nu hoe ze duidelijk haar grens kan aan geven aan haar vriendinnen, dat is fijn voor haar maar ook voor ons.

 

Noor (14 jr). Bedankt voor de training, we denken dat zij er zeker veel aan heeft gehad. Thuis merken we in ieder geval een groot verschil.

 

Karin (10 jr) Ik weet niet wat er is gebeurt maar ik heb een ander kind thuis. Het zal echt niet alleen aan deze training liggen maar het heeft haar en ons als gezin een duwtje in de goede richting gegeven.

 

Jos (7 jr) is zo enthousiast, hij wil graag een vervolg training.

 

Herco (11 jr) heeft zijn vriend geleerd hoe hij een plankje kan doorslaan, inclusief concentratie vooraf, ademhaling, oefenen met de vuist en trots zijn. Prachtig gezicht.

Jaap (14 jr) had deze week geen rottigheden meegemaakt op school en gisteren zaten wij in de auto en hij vertelde trots: " mama dat komt omdat ik die ene jongen negeer en met mijn hoofd omhoog loop en als hij wel iets zegt dan kijk ik hem recht in de ogen aan! Ik vond het knap van hem dat hij merkte dat oogcontact maken echt helpt.

 

 

Copyright © All Rights Reserved.