WIE BEN IK ?

 

WIE BEN IK?

 

Mijn naam is drs. Carola Drontmann ik ben professioneel coach en gecertificeerd kindercoach. Ik heb Communicatiewetenschappen gestudeerd aan de Universiteit van Amsterdam en de Pedagogische Academie (PABO) afgerond.

 

De afgelopen jaren is kindercoaching steeds bekender geworden. Coachen betekent toekomst gericht werken. Ik gun ieder kind en ouder een positieve professionele kindercoach !

 

Na mijn studies, heb ik jaren met veel plezier gewerkt als manager in de communicatiebranche bij een sportmarketingbureau en in de commerciële sector.

Ik heb altijd een speciale interesse behouden voor de ontwikkeling van kinderen en heb daar 5 jaar geleden mijn beroep van gemaakt. Na verschillende coachopleidingen, ben ik in 2012 gestart met mijn eigen coachpraktijk

STUDIO STERKK.

 

STUDIO STERKK blijft zich ontwikkelen en heeft inmiddels twee praktijken en is uitgegroeid tot een toonaangevende praktijk voor kinderen, pubers, studenten, ouders en scholen. Ik vind het belangrijk om trainingen op een professionele wijze te geven en mijzelf als trainer te blijven ontwikkelen.

 

 

 

Copyright © All Rights Reserved.