KIND

 

HELP MIJN KIND IS UIT BALANS ?

 

Geen Paniek, ieder kind kan tijdelijk uit balans zijn!

Het kan iets relatiefs kleins zijn maar het kan vervolgens heel geleidelijk onnodig een groter probleem worden. En dat kan de ontwikkeling van het kind negatief beïnvloeden. Uw kind is tijdelijk uit balans en dat zorgt voor onrust! Er nu iets aan doen, kan verdere onrust voorkomen.

 

Wat doen we tijdens de coaching

Tijdens de individuele- en groepstrainingen ervaren kinderen hoe sterk ze zelf zijn en wat ze door middel van hun eigen gedrag kunnen realiseren. Ze krijgen concrete handvatten zodat ze beter met lastige situaties om kunnen gaan.

 

Ouders.

De meeste ouders denken, voordat zij kinderen krijgen, dat zij geen problemen zullen ondervinden bij het opvoeden. Na een jaar vinden veel ouders het opvoeden best wel een pittige klus. Dat is heel normaal!

Als je weet wat er in het hoofd van je kind omgaat, wat je van je kind in een bepaalde fase kunt verwachten en welke aanpak het beste werkt, wordt opvoeden geen zorg, maar wordt opvoeden leuk en zelfs genieten!

 

Wanneer coaching

driftbuien O verlegenheid O faalangst O gepest worden O negatief zelfbeeld O niet over gevoelens willen praten O slaapproblemen O slechte concentratie O druk in de klas O moeilijke vriendjes of vriendinnetjes maken O verhuizing O overstap naar de middelbare school O emotionele gebeurtenis O extreem druk gedrag O veel hoofd- en buikpijn zonder medische reden O klachten door een ingrijpende gebeurtenis O

 

In zo'n situatie is het zinvol om een aantal trainingen te volgen. Waardoor het kind zijn eigen gedrag beter leert begrijpen en weer kan vertrouwen op zichzelf.

 

Uw kind krijgt direct handvatten en zal na een of twee trainingen al een positieve stap maken!